VILL HA!

Har tänkt mycket på att vi behöver en soffa till lägenheten och nu har jag hittat en, hoppas Marcus tycker den är okej men. Fick ett tips om att de fanns fina på Jysk. Trodde de va dyra men sen kollade jag och hittade en jättefin för 4500:- :)


Snygg va?? Och så är det en bäddsoffa med! Jag tror jag ska slå till, eller vad tycker ni?

Kram Carro

5 kommentarer:

  1. Hej!
    Skulle nog inte rekommendera soffor från JYSK.
    Har en likadan hemma (som på bilden) och efter 2 år är den helt nedsutten, tyget sitter löst på flera ställen med mera.. Bara till att kasta..
    Men du gör som du vill!
    Dominika

    SvaraRadera
  2. Hej! Okej, det låter ju inge vidare...hm..och jag som tänkte att jag hittat en billig och bra soffa..vill inte köpa en begagnat..
    Jaja, får väl kolla vidare då kanske..
    Tack för att du sa det iaf:)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Sigge, den stora katten köpte vi hos djurskyddet. Dem finns ju i Västervik. Men den lilla kissen köpte vi privat. Om du är borta mycket spelar det ingen roll om katten är vuxen, dem känner sig ensamma ändå. Tycker i så fall att du ska fundera på att skaffa 2. Då underhåller dem varandra och dem blir inte alls lika ensamma. Dem mår oftast bäst av det.

    SvaraRadera
  4. Här är "min" soffa från IKEA, är ju precis samma stil. Tycker att den har funkat bra, känns inte så sliten efter 3 år. Klädseln går ju inte att tvätta, men det brukar nog inte gå på den modellen? Billigare är den i alla fall :-)
    http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/20198972

    SvaraRadera
  5. Rebecka: Okej, då vet jag. Vi får se hur det blir.
    Maria: Tack för tipset! Jag tycker din soffa är fin och att man dessutom kan göra den till en extrasäng är ju jättebra. Trodde verkligen inte den va så billig:) Kanske att det blir en sån istället.
    Kram

    SvaraRadera