27/3

Jahopp, då var de söndag. Hade en trevlig kväll hos Lisa och Daniel igår. Den blev inte så lång men trevlig. Jag var så trött så jag åkte hem vid tio..eller min klocka stod på 11, hade ställt om den till sommartid så jag inte skulle glömma det.
Vi hade tända ljus och såg på film, det var ju Earth Hour så då släcktes lamporna.

Idag när jag vaknade kändes det hemskt, kändes som att Marcus var död eller nåt och aldrig ska komma tillbaka..så himla hemskt. Det är jättejobbigt att inte ha en aning om hur han har det och hur resan gått eller någonting.
Det finns säkert dem som tycker jag överdiver men när någon man älskar så mycket är borta och man inte kan kontakta varandra på så länge är det riktigt jobbigt.

Har i alla fall fått lite gjort idag med examensarbetet, känns bra det. Ska fortsätta om en stund, ska bara ta lite kaffe först. Senare tror jag att jag ger mig ut med kameran, saknade den igår när jag gick, var så länge sen jag fotade och är väldigt sugen nu när vädret är så fint.

Annars då? Jo jag ska stå ut här i Kalmar en vecka till, jobba aschlet av mig med examensarbetet och sen åka hem till Norrhult och vara på Synsam i två veckor och göra mina tester. Sen tillbaka till Kalmar, två veckor av tester här och sedan ska det skrivas som bara den fram till examen.

Väntar fortfarande på svar från jobbet jag sökte för rätt länge sen, börjar tröttna på att vänta nu. Hoppas hon ringer imorgon, men jag har egentligen inga större förhoppningar. Skulle bara vara skönt att veta det denna veckan. Måste ju fixa nånstans att bo med om man får jobbet och det går ju inte hur fort som helst.

Nej, nu ska ja ta kaffepaus och sen blir de läsa, läsa, läsa.

Ha de bäst
Kram Carro

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar