Fortsätter på listan

♥Dag 05 – Vad är kärlek?



Det är inte helt lätt att beskriva kärlek, det kan ta så olika former. Man kan känna kärlek till sin partner, sina föräldrar, släktingar, barn, djur, kanske någon idol man haft länge. Men den ter sig väl på ungefär samma sätt.

Jag skulle beskriva det som en mäktig känsla som man inte kan styra över, absolut ingenting som har med några tankar att göra, utan ren känsla.
Det är någonting underbart som gör en väldigt glad, man behöver inte få någonting tillbaka för att känna kärlek, även om det såklart är mycket härligare.



Handlar det om kärlek till en kille eller tjej (typ partner eller potentiell partner) så känner i alla fall jag till en början att det pirrar i hela kroppen, man blir dum och kan inte tänka, ibland inte äta heller. Man vill bara vara med den personen och när han/hon pratar med en kan man bara le.
Såklart går man ju inte runt och känner så hela tiden, men kärleken finns ju kvar för de. Den personen är det viktigaste och man bryr sig väldigt mycket om hur den mår och vad den gör.

Så, nu har jag beskrivit kärlek någorlunda iaf, så som jag känner igen det.


Ha de bäst
Kram Carro

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar