Skulle ha varit igår..

Det här inlägget skulle jag ha skrivit igår, ligger lite efter nu med den här listan, men jag vill göra det rätt och skriva om dagarna efter varandra och inte hoppa över nåt, dessutom har jag en timma att fördriva tills jag ska börja laga mat och Marcus slutar jobba.. Så här kommer det:

♥Dag 06 – Min dag

Det började med att jag sov helt okej, brukar variera rätt mycket så det var bra för en gångs skull. Gick och la mig rätt sent då jag pratade med Marcus på kvällen och både åt, duschade och packade på typ en och en halv timme. Blev sent pga att jag jobbade till 20 och tog spårvagn och buss hem.

Men iaf, jag åt frukost, funderade på om det var något jag glömt packa, packade ner smink och lite annat som jag inte kunde packa kvällen innan. Såg till att alla fönster var stängda och akvariumets lyse var av(har ingen timer just nu), diskade allt och tog med mig soporna ut så jag skulle slippa komma tillbaka till en stinkande lägenhet.

Sen tog jag bussen till jobbet, bytte till spårvagn som jag måste för att komma till jobbet och åkte med den en stund. Jobbade mellan 10-18 och hade en helt okej dag med lite intressanta inslag.

Klockan 18 gick jag ner till framsidan av Hageby centrum och hoppade in i en taxi som jag beställt till stationen. Jupp, du läste rätt, TAXI! Jag skulle åkt spårvagn om det inte varit för de att den kvällen innan inte kom som den skulle utan jag fick sitta och vänta 20minuter på nästa. Så fick det lixom inte bli igen då jag skulle med ett tåg 18.31. Ringde Östgötatrafiken på lunchen och de kunde inte säkert säga att spårvagnen skulle komma i tid. Jävla lokaltrafik alltså! De säger att man ska vara rädd om miljön men hur ska de gå till om man måste passa en tid? Hade ju lixom bokat plats på tåget så kunde inte ta nästa om jag missade det.

Aja, skit samma, sen pratade jag lite med mamma för att fördrvia tiden på stationen och tåget(fick vänta en stund på tåget eftersom det gick rätt fort ner till stationen)och sen gick jag på tåget då och satt där en timma och 20minuter typ. Vid stationen mötte Marcus mig och sen fick jag ta bussen hem till honom och han cyklade. När jag kom fram i Torshälla Centrum(området där han bor heter Torshälla) gick jag av och så kom han nästan med en gång med cykeln, vi var hungriga så vi beställde pizza och kebab-tallrik. Nyttigt igen, not good.

Och så gick vi hem till Marcus, myste lite framför tv:n och gick och la oss rätt tidigt eftersom Marcus skulle upp och jobba idag.

Det kallar jag detaljerat inlägg:P

Ha de bäst
Kram Carro

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar