Lugn

Den här dagen kan än så länge sammanfattas så...har plockat upp det sista jag hade nerpackat och så for ja iväg till systembolaget och inhandlade lite cider och rosévin. Jupp, ja gjorde faktiskt det. Gillar egentligen inte det men moster hade en sort när de va hemma som ja gillade. Köpte en liten sån flaska.

Sen har ja kollat på Beck. Blev ganska överraskad kan ja säga. Har ju sett alla beck-filmerna och har dem också här i bokhyllan.
Satt och tittade, filmen var nästan slut, trodde ja. Sen helt plötsligt spelade filmen vidare och höll på i typ fem minuter längre än innan. Ja lovar, seriöst, det här är min favorit, har sett den massa gånger. Men den här biten har ja aldrig sett förut. Helt sjukt. Som att nån lagt till en extra snutt när ja varit borta för att jävlas med mig.. Fattar nada..har ju sett den typ 100ggr juh!

Nu ska ja nog ta och kolla på tv, eller kanske en film till?? Jag njuter verkligen av ensamheten, det är sååå skönt när det är knäpptyst omkring en och man bestämmer själv vad man vill göra, se, lyssna på osv.

Ha de bra
Kram Carro

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar